Vučić: Cilj stvaranje zdrave ekonomije

Izvor: RTS, 06.Sep.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Cilj stvaranje zdrave ekonomije

Ključni uslov za reforme koje moraju da budu sprovedene jeste promena svesti, rekao prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić. Biće teških i bolnih rezova, ali naš je cilj da stvorimo zdravu i održivu ekonomiju, ističe Vučić.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ključni uslov za reforme koje moraju da se sprovedu promena svesti, a da je cilj da se stvori zdrava i održiva ekonomija, najavljujući i da će se reforma penzionog sistema >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << završiti do kraja zime.

Vučić je, na poslovnom ručku u organizaciji Američke privredne komore u hotelu Hajat, rekao da će biti potrebno da se do kraja jeseni i zime završi veliki posao u sprovođenju reformi u ekonomskoj sferi.

"Biće teških i bolnih rezova, ali naš je cilj da stvorimo zdravu i održivu ekonomiju. Naš pristup biće stvaranje zdravog sistema sa zdravim pristupom i za to nam je potrebno da sprovedemo reforme u različitim sferma društevnog života u celini, a posebno u ekonomskoj sferi", rekao je Vučić.

On je ocenio da je za to potreban novi zakon o radu, o planiranju i izgradnji, kao i reforma penzionog sistema za koju je rekao da će biti završena do kraja zime.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.