Vučić Budućnost Srbije započeo na Instagramu

Izvor: Mondo, 05.Feb.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić "Budućnost Srbije" započeo na Instagramu

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, započeo je juče najavljenu kampanju "Budućnost Srbije" na novom instagram nalogu.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Na prvoj objavljenoj fotografiji na nalogu BudućnostSrbijeAV, vidi se kako predsednik predstavlja saradnicima najvažnije delove početka kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije...

View this post on Instagram

Početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kampanje "Budućnost Srbije" #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 5, 2019 at 4:08am PST

Kampanja fizički kreće od Pčinjskog okruga, gde se završava najteži deo novog autoputa kroz Grdeličku klisuru.

"Moja želja je bila, a razgovarao sam i sa premijerkom Anom Brnabić, da obiđemo, to pokrećem kao predsednik, svih 29 okruga u Srbiji - 25 u centralnoj Srbiji, Vojvodin i Beograd, i 4 na Kosovu i Metohiji", rekao je on juče u intervjuu za Hepi TV.

Predsednik najavio: Počinje "Budućnost Srbije"

Hoću da razgovaram sa svim ljudima šta smo uradili, da pokažemo rezultate i podnesemo izveštaj, ali i da kažemo šta ćemo da radimo u budućnosti, dodao je predsednik Srbije.

Kako kaže, očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šta ih tišti, da pokažemo koliko smo škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su katrastrofalnom stanju bili.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.