Vučić: Bilo bi me sramota da sam na mestu onih u Evropskom parlamentu

Izvor: B92, 20.Okt.2023, 19:23

Vučić: Bilo bi me sramota da sam na mestu onih u Evropskom parlamentu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi ga bilo sramota da je na mestu onih koji su u Evropskom parlamentu i koji se pozivaju na međunarodno pravo.

Na ceremoniji otvaranja nove zgrade železničke stanice Beograd centar u Prokopu, zamoljen da prokomentariše to što je Evropski parlament usvojio Rezoluciju kojom poziva Srbiju da prizna nezavisnost tzv. Kosova na osnovu međunarodnog prava, Vučić je istakao da je u pitanju Evropski parlament, a ne stav Evropske komisije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Mi moramo da razumemo da oni tako gledaju na stvari. Što se tiče prava, da sam na mestu tih koji su taj zaključak doneli, bilo bi me sramota i to je sve što imam da kažem. Da li je njih sramota, siguran sam da nije. Preživeće Srbija uprkos svemu", poručio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.