Vučić: A kad je to skupština imala sednice tokom izbora?

Izvor: B92, 02.Mar.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: A kad je to skupština imala sednice tokom izbora?

Vranje -- Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da republička skupština nikada nije zasedala tokom izbora.

On je naveo da ne vidi s kojim pravom opozicija to sada prebacuje vladajućoj stranci.

"Šta je tu novo? Predstavnici prethodne vlasti prekidali su rad parlamenta i na po četiri meseca", rekao je Vučić u Vranju, odbacujući primedbe opozicije da odlaganje sednice parlamenta predstavlja suspendovanje institucija sistema.

On je rekao da ga zanima podrška >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naroda, a ne lažna elita i foteljaši, koji se bore da nekome skinu glavu, kako bi oni bili bogati i vozili se avionom.

"Jedan je 12 godina bio na vlasti, a drugog podržava stranka koja je 12 godina vladala Srbijom i radila šta je radila, a danas bi da drži pridike", rekao je Vučić ne navodeći na koje kandidate misli, ali je istakao da nije fasciniran njihovom vikom, niti uplašen njihovom hrabrošću.

"Pa dobro, pojavili ste se još jednom, vičite, a mi ćemo za to vreme da gradimo pruge i da pravimo prema Vranjskoj banji, a onda ćemo sve do Niša, 78 kilometara, što nedostaje da završimo, a oni samo neka viču", rekao je.

On je, odgovarajući na pitanja novinara u Vranju, rekao da ga zanima samo narod:

"Mene narod zanima i očekujem podršku naroda", rekao je Vučić i naglasio da ne želi da se udvara lažnoj eliti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.