Vučević odgovorio Helezu: Izgleda da je BiH isuviše mala za takvog junaka

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 13:27

Vučević odgovorio Helezu: "Izgleda da je BiH isuviše mala za takvog junaka"

Ministar odbrane Miloš Vučević osvrnuo se na izjavu ministra odbrane BiH Zukana Heleza, u kojoj je poslao poruku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

"Izjava ministra odbrane BiH Zukana Heleza, u kojoj preko sarajevskih medija šalje nekakve poruke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, čini ga baš toliko hrabrim koliko ga svedočenje o tome da je opsovao majku Miloradu Dodiku čini pristojnim", rekao je Vučević.

"Izgleda da je Bosna i Hercegovina isuviše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mala za takvog junaka kao što je Helez, pa svog zamišljenog neprijatelja mora tražiti na samom čelu Republike Srbije, koja pak ničim ne ugrožava prijateljske i dobrosusedske odnose sa BiH. Uz svu tiradu besmislica koju ovoga outa nismo mogli da ignorišemo, Zukan Helez nije posvetio nijednu reč dobroj i sadržajnoj saradnji oružanih snaga Srbije i BiH, pre svega u vojno-obrazovnoj, ali i u drugim oblastima", istakao je Vučević, dodajući da je siguran u to da će takva dobra saradnja biti nastavljena, pa i unapređena u budućem periodu, uprkos negativnoj retorici jednog od tri čelnika Ministarstva odbrane BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bosanski ministar prozvao Vučića, Vučević mu odgovorio: Svog zamišljenog neprijatelja traži na čelu Srbije

Izvor: Blic, 22.Jul.2023

Izjava ministra odbrane BiH Zukana Heleza, u kojoj preko sarajevskih medija šalje nekakve poruke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, čini ga baš toliko hrabrim koliko ga svedočenje o tome da je opsovao majku Miloradu Dodiku čini pristojnim, naveo je ministar odbrane Miloš Vučević komentarišući...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.