Vrijedni imami Pribojskog medžlisa nastavili pomagati svoje džematlije

Izvor: SandzakPress.net, 22.Maj.2020, 16:07

Vrijedni imami Pribojskog medžlisa nastavili pomagati svoje džematlije

Medzlis IZ-e Priboj u saradnji sa CHR Hajrat nastavio je sa humanitarnom akcijom u ovim mubarek danima mjeseca Ramazana. Tom prilikom, pomoć je stigla i u dzemat Požegrmac. Imam džemata Požegrmac Mujo ef. Mujezinović obišao je svoje džematlije i podijelio 30 paketa sa osnovnim životnim namirnicama i 15 džakova brašna onima kojima je pomoć najpotrebnija. Mujo-efendija je ovom prilikom obišao i džematlije zaseoka Kasidoli i Miliješ. Ovo je do sada bila i najveća pomoć ovom džematu >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << u minulom periodu. Vidno je bilo zadovoljstvo džematlija koji su i ovom prilikom dobili pomoć. Molimo Allaha dž.š. da obilato nagradi donatore, naše imame i aktiviste koji su izdvojili svoje vrjeme da pomoć stigne do onih kojima je najpotrebnija. The post Vrijedni imami Pribojskog medžlisa nastavili pomagati svoje džematlije appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Hajrat obišao Dugopoljski kraj

Izvor: SandzakPress.net, 22.Maj.2020

CHR Hajrat i Medžlis IZ-e Sjenica obišli su dugopoljski kraj (Žabren, Žitniće i Golijski put) gdje su podijelili pakete sa osnovnim životnim namirnicama onima kojima je ta pomoć potrebna. Akcija podjele namirnica i dalje traje. The post Hajrat obišao Dugopoljski kraj appeared first on Sandžak...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.