Vremenska prognoza - 9. februar

Izvor: RTS, 08.Feb.2020, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza - 9. februar

Pretežno sunčano. Najviša dnevna temperatura od 6 do 11 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)
09.02.2020. Nedelja: Ujutro slab i umeren mraz, ponegde kratkotrajna magla. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab, jugoistočni. Jutarnja temperatura od -8 do -3 stepena, najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dnevna od 6 do 11 stepeni. Upozorenje: Tmin < -5 stepeni, verovatnoća 95%.
10.02.2020. Ponedeljak: Malo i umereno oblačno i osetno toplije. Posle podne na krajnjem severu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima jače naoblačenje, mestimično s kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar umeren, na planinama i severu Srbije povremeno jak, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 3 stepena, najviša dnevna od 6 stepeni na istoku do 19 stepeni na zapadu.                   
11.02.2020. Utorak: Umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom, na visokim planinama sa snegom. Sredinom dana i posle podne na severu, a zatim i u većini ostalih krajeva slabljenje i prestanak padavina uz delimično razvedravanje. Vetar umeren i jak, jugozapadni i zapadni, sredinom dana u skretanju na severozapadni, posle podne i uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od 3 do 8 stepeni, najviša dnevna od 10 do 14 stepeni.              
12.02.2020. Sreda: Promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. Vetar slab do umeren, promenljiv. Jutarnja temperatura od 1 do 5 stepeni, najviša dnevna od 9 do 13 stepeni.              
Prognoza vremena za narednih pet dana (od 13.02.2020. do 17.02.2020.)
U četvrtak suvo sa dužim periodima sunčanog vremena. U petak i za vikend oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. Početkom sledeće sedmice suvo. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sunčana, ali hladna nedelja; Od ponedeljka oblačno

Izvor: B92, 09.Feb.2020, 10:15

U Srbiji se u nedelju ujutro očekuju umeren i slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije vreme, saopštio je RHMZ...Vetar će biti slab, jugoistočni. Jutarnja temperatura od -8 do -3, a najviša dnevna od šest do 11 stepeni...U Beogradu ujutro slab, na širem području grada i umeren...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.