Izvor: RTS, 07.Feb.2021, 20:27

Vremenska prognoza - 8. februar

Uživali smo u prolećnim temperaturama poslednjih dana,ali nam se zima polako vraća. Sve hladnije sa kišom, na planinama sa snegom. Ujutro od 4 do 10, tokom dana do 17 stepeni. Zbog vetra činiće nam se da je još hladnije. Od petka pravi ledeni dani i minus.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)
08.02.2021. Ponedeljak Pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično s >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kišom, u višim planinskim predelima sa snegom. U toku noći delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama jak, a na jugu Banata i olujni, južni i jugoistočni, posle podne u skretanju na zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 10, a najviša od 10 do 17 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17m/s, verovatnoća 90%.
09.02.2021. Utorak Pretežno oblačno, ponegde sa slabom kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, na planinama jak, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 2 do 6, a najviša od 8 na severu do 16 stepeni na jugu.
10.02.2021. Sreda Pretežno oblačno, ponegde sa slabom kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama povremeno jak, južnih smerova. Najniža temperatura od 2 do 8, a najviša od 12 na severu do 19 stepeni na jugu Srbije.
11.02.2021. Četvrtak Jače naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom, posle podne i jako zahlađenje, uveče i noću sneg i u nižim predelima. Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama povremeno jak, južnih smerova, sredinom dana i posle podne u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 8, a najviša od 6 na severu do 16 stepeni na jugu Srbije.
Prognoza vremena za narednih pet dana (od 12.02.2021. do 16.02.2021.)
Osteno hladnije, ponegde slab sneg.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na jugu Banata danas olujni vetar, u četvrtak zahlađenje, od petka ledeni dani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2021, 01:09

Republički hidrometeorološki zavod (RHZS) najavio je da ce tokom prepodneva padati kiša u Vojvodini, Beogradu, na zapadu i jugozapadu Srbije, kao i u Timočkoj Krajini...Na planinama će duvati jak jugozapadni, a u košavskom području jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima olujne jačine...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vremenska prognoza - 9. februar

Izvor: RTS, 08.Feb.2021

Oblaci i mestimično slaba kiša, na visokim planinama slab sneg. Temperatura malo niža, ali i dalje iznad proseka u većini krajeva. Najviša dnevna temperatura od 10 do 16 stepeni. . .Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave.(Izvor: RHMZ).09.02.2021....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.