Vremenska prognoza - 8. decembar

Izvor: RTS, 07.Dec.2018, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza - 8. decembar

Oblačno mestimično s kišom, na planinama sneg. Uveče prestanak padavina. Najviša dnevna do 10 stepeni.



Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

 
07.12.2018. Petak: Do kraja dana suvo uz više oblačnosti na severu i istoku Srbije, dok se na jugu i zapadu očekuju duži sunčani intervali. Vetar slab i umeren, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura od 3 do 8 stepeni. U toku noći ka suboti na severu ponegde slaba kiša.
08.12.2018. Subota: Ujutro i pre podne na severu i zapadu naoblačenje s kišom, koje će se posle podne i uveče premeštati ka jugu i istoku Srbije uz istovremeni prestanak padavina na severozapadu. Na planinama do kraja dana prelazak kiše u sneg. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, tokom dana u kratkotrajnom pojačanju i skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -5 na jugu i istoku do 5 stepeni na severozapadu, a najviša od 4 do 10 stepeni.
09.12.2018. Nedelja: Pretežno sunčano i toplije, posle podne na severu, a uveče i u toku noći i u ostalim krajevima novo naoblačenje s kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, krajem dana u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 4, a najviša dnevna od 7 do 13 stepeni.

10.12.2018. Ponedeljak: Na severu delimično razvedravanje, a u ostalim krajevima pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično sa slabim padavinama - u nižim predelima s kišom, a u brdsko-planinskim sa susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 5, a najviša od 4 do 9 stepeni.
11.12.2018. Utorak: Na severu delimično razvedravanje, a u ostalim krajevima pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično sa slabim padavinama - u nižim predelima s kišom, a u brdsko-planinskim sa susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 5, a najviša od 4 do 9 stepeni.  



Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.