Vremenska prognoza - 7. septembar

Izvor: RTS, 06.Sep.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza - 7. septembar

Do kraja dana promenljivo oblačno, toplo i nestabilno. Mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, koji će biti intenzivniji kasnije posle podne i uveče kada se očekuje lokalno veća količina padavina. Vetar slab i umeren, na jugu Banata jak ,povremeno olujni jugoistočni, popodne u slabljenju i skretanju na sevrozapad. Najviša temperatura od 25 do 30 stepeni.

 
Prognoza >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ) 
06.09.2019. Petak: U većem delu pretežno sunčano. Na zapadu i jugu uz promenljivu oblačnost lokalna pojava kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom. Vetar slab, promenljivog pravca. Najviša temperatura od 26 do 30 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća 80%.
07.09.2019. Subota: Promenljivo oblačno mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinama, najpre na zapadu i jugozapadu, a od sredine dana i u ostalim krajevima zemlje. Vetar slab i umeren jugoistočni. Najniža temperatura od 12 do 18, najviša dnevna od 25 do 30 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina ≥ 10 l/m² u periodu do 3h, verovatnoća 90%.
08.09.2019. Nedelja: Promenljivo oblačno ponegde sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinama. Vetar slab i umeren jugoistočni. Najniža temperatura od 14 do 18, najviša dnevna od 24 do 28 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća 90%.
09.09.2019. Ponedeljak: Promenljivo oblačno mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinama. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 14 do 18, najviša dnevna od 23 do 29 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća 80%.
10.09.2019. Utorak: Malo i umereno oblačno sa slabim i umerenim severnim i severozapadnim vetrom. Najniža temperatura od 14 do 18, najviša dnevna od 22 do 27 stepeni

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KVARI SE VREME: Tokom vikenda stižu pljuskovi i grmljavina, pogledajte detaljnu prognozu za naredne dane

Izvor: Večernje novosti, 06.Sep.2019

Narednih dana stižu pljuskovi praćeni grmljavinom. Maksimalna temperatura će se, ipak, zadržati oko 30. podeoka Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u subotu se očekuje promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinama,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.