Izvor: RTS, 04.Okt.2022, 19:00

Vremenska prognoza 5. oktobar

U našoj zemlji do kraja dana pretežno sunčano i malo toplije uz povremenu umerenu oblačnost. Vetar slab, promenljivog pravca. Najviša dnevna temperatura kretaće se u intervalu od 18 do 23 stepena.

 Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)
04.10.2022. Utorak: Do kraja dana promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, posle podne sa lokalnom pojavom kratkotrajne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kiše ili pljuska. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno jak, severozapadni, uveče u slabljenju. Najviša temperatura od 16 do 20 stepeni.
05.10.2022. Sreda: Ujutro hladno, po kotlinama, u nizijama i dolinama reka mestimično magla i niska oblačnost. U toku dana pretežno sunčano uz povremenu umerenu oblačnost. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 2 do 8 stepeni, a najviša od 18 do 23 stepena.
06.10.2022. Četvrtak: Jutro hladno, po kotlinama i dolinama reka i maglovito. Tokom dana malo i umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar slab promenljiv. Najniža temperatura od 2 do 10 stepeni, a najviša od 21 do 24 stepena.
07.10.2022. Petak: Jutro hladno, po kotlinama i dolinama reka i maglovito. Tokom dana malo i umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 10 stepeni, a najviša dnevna od 21 do 24 stepena.
08.10.2022. Subota: Jutro hladno, po kotlinama i dolinama reka i maglovito. Tokom dana malo i umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar slab, u košavskom području umeren, a na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 4 do 12 stepeni, a najviša od 22 do 25 stepeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ujutro hladno, tokom dana pretežno sunčano, do 23 stepena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2022, 00:53

Ujutro hladno, po kotlinama, u nizijama i dolinama reka mestimično magla i niska oblačnost. ..U toku dana pretežno sunčano uz povremenu umerenu oblačnost. Vetar slab, promenljiv...Najniža temperatura od 2 do 8 stepeni, a najviša od 18 do 23 stepena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

PRAVI JESENJI DAN Sunčano, temperatura i do 20 stepeni, ali nemojte zaboraviti da ponesete KIŠOBRAN!

Izvor: Blic, 05.Okt.2022

U Srbiji će danas biti promenljivo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i lokalne pojave kratkotrajne kiše ili pljuska.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.