Izvor: RTS, 28.Jan.2023, 20:14

Vremenska prognoza 29. januar

U Srbiji padavine prestaju, provejavaće tokom dana samo u brdsko-planinskim predelima. Temperatura bez bitnije promene, ujutru od -1 do 3 stepena, najviša dnevna od 1 do 5 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)
28.01.2023. Subota: Oblačno i u većini krajeva sa snegom uglavnog slabog intenziteta, u Vojvodini sa mešovitim padavinama. Vetar slab i umeren, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << severni i severozapadni. Najviša dnevna temperatura od 1 do 4 stepena. U toku noći prestanak padavina, najpre na severu. Upozorenje: Sneg, manje povećanje visine snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.
29.01.2023. Nedelja: Oblačno i u većini krajeva suvo, a slab sneg se očekuje uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Posle podne i uveče prestanak padavina. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije i jak, severni i severozapadno. Najniža temperatura od -1 do 3 stepena, najviša dnevna od 1 do 5 stepeni.
30.01.2023. Ponedeljak: Jutro hladno, sa slabim do umerenim mrazem. Tokom dana umereno oblačno, suvo i malo toplije uz kratkotrajno razvedravanje. Vetar slab i umeren zapadni i jugozapadni, na istoku severozapadni. Najniža temperatura od -4 do 0 stepeni, najviša od 3 do 7 stepeni. Uveče na severu, a tokom noći i u ostalim krajevima novo naoblačenje ponegde sa snegom.
31.01.2023. Utorak: Umereno do potpuno oblačno i vetrovito, mestimično sa kišom ili snegom. Vetar slab i umeren, u Vojvodini i na istoku i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 2 stepena, najviša od 5 do 8 stepeni.
01.02.2023. Sreda: Posle oblačnog jutra, ponegde sa slabim snegom , tokom dana suvo uz kratkotrajno razvedravanje. Vetar slab do umeren zapadnih pravaca. Najniža temperatura od -4 do 3 stepena, najviša dnevna od 6 do 10 stepeni.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U SRBIJI DANAS OBLAČNO I SUVO: Najviša temperatura do pet stepeni, sneg se očekuje samo u OVIM krajevima

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 08:05

Vremenska prognoza za 29. januar..U Srbiji će danas biti oblačno i u većini krajeva suvo, dok se slab sneg očekuje uglavnom u brdsko-planinskim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Vetar će biti slab i umeren, na istoku i jak, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.