Izvor: RTS, 27.Nov.2022, 19:15

Vremenska prognoza 28. novembar

Dan će početi s maglom. Potom umereno do potpuno oblačno, na istoku mestimično slabe padavine, a na planinama jak vetar. Ujutru ponegde slab mraz, tokom dana do 8 stepeni. U Beogradu nakon jutarnje magle, oblačno i suvo. Temperatura oko 7 stepeni. Od utroka će duvati košava, koja bi trebalo da pročistiti vazduh.

28.11.2022. Ponedeljak Umereno do potpuno oblačno, a ujutro i pre podne u većini predela i maglovito, lokalno uz rosulju. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Na istoku Srbije ponegde se očekuju slabe padavine - kiša u nižim i sneg u planinskim predelima. Vetar slab i umeren, na planinama istočne Srbije i jak, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 3, a najviša od 4 do 8 stepeni.
29.11.2022. Utorak Umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, ujutro ponegde magla i niska oblačnost, a u Negotinskoj Krajini tmurno sa slabom kišom ili rosuljom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno i olujni, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 3 , a najviša od 4 do 8 stepeni.
30.11.2022. Sreda Pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno i olujni, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 4 , a najviša od 5 do 8 stepeni.
01.12.2022. Četvrtak Pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno i olujni, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 4 , a najviša od 4 do 7 stepeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.