Izvor: RTS, 26.Jan.2021, 20:11

Vremenska prognoza - 27. januar

U Srbiji oblačno sa snegom. Više padavina u centralnim i južnim predelima. Temperatura od nule do 5 stepeni.
 
Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)
27.01.2021. Sreda: Pretežno oblačno, mestimično snegom. u centralnim i južnim krajevima se očekuje manje povećanje visine snežnog pokrivača.  Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni.  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Najniža temperatura od -4 do 0 stepeni, najviša od 0 do 5 stepeni. Upozorenje: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 70%.
28.01.2021. Čevrtak: Umereno i potpuno oblačno, ujutro i pre podne u centralnim i južnim krajevima ponegde slab sneg, posle podne suvo. Uveče na severu, a tokom noći i na zapadu i u centralnim krajevima jače naoblačenje, ponegde mešovite padavine. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni. Najniža temperatura od -5 do -1 stepen, najviša od 3 do 7 stepeni.              
29.01.2021. Petak: Umereno i potpuno oblačno, malo toplije, mestimično sa kišom temperature. Na planinama iznad 1000 m otapanje snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -1 do 3 stepena, najviša od 7 do 12 stepeni.
 30.01.2021. Subota: Promenljivo oblačno, osetno toplije, mestimično sa kišom.. Na planinama iznad 1000 m dalje otapanje snežnog pokrivača  Vetar slab i umeren južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -1 do 5 stepeni, najviša od 7 do 14 stepeni. Upozorenje: Otapanje snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.
Prognoza vremena za narednih pet dana (od 31.01.2021. do 04.02.2021.)
U nedelju pretežno oblačno, mestimično s kišom, u višim planinskim predelima sa snegom. U ponedeljak i utorak, pad temperature , pa se sneg očekuje i u nižim predelima. Vetar umeren severozapadni. Od srede suvo i malo toplije. 
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Oblačno, mestimično sa snegom, do pet stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2021, 02:05

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa snegom, saopštio je RHMZ...U centralnim i južnim krajevima očekuje se manje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak severozapadni. Jutarnja temperatura biće od - 4 do nula stepeni, a najviša dnevna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.