Izvor: RTS, 23.Okt.2021, 19:43

Vremenska prognoza - 24. oktobar

Vreme sunčano. Temperatura 12 do 17 stepeni. U Beogradu sunčano sa temperaturom do 14 stepeni.
 
Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)
 
24.10.2021. Nedelja: Na severu pretežno sunčano, ujutro je moguć slab prizemni mraz. U ostalim krajevima u prvom delu dana malo i umereno oblačno, jedino na jugu uz mogućnost slabe kiše u ranim jutarnjim satima. Razvedravanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se iznad svih krajeva očekuje do sredine dana. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od 2 do 8, a najviša od 13 do 17 stepeni.
25.10.2021. Ponedeljak: Jutro hladno, mestimično slab mraz i na 2 m. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 4, a najviša od 13 do 17 stepeni. Upozorenje: Tmin

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.