Izvor: RTS, 21.Okt.2021, 18:15

Vremenska prognoza - 22. oktobar

Pretežno oblačno, na severu i zapadu hladnije, mestimično s kišom, a posle podne kiša se ponegde očekuje i u centralnim krajevima. U ostalom delu suvo i toplo, u toku noći s kišom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, na jugu južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 13 na severu do 22 stepena na jugoistoku.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)
22.10.2021. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Petak Pretežno oblačno, na severu i zapadu hladnije, mestimično s kišom, a posle podne kiša se ponegde očekuje i u centralnim krajevima. U ostalom delu suvo i toplo, u toku noći s kišom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, na jugu južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 13, a najviša od 13 na severu do 22 stepena na jugoistoku.
23.10.2021. Subota Oblačno i hladno, u većem delu mestimično kiša. U Vojvodini tokom većeg dela dana suvo, samo još ujutru i pre podne ponegde sa slabom kišom, a tokom noći razvedravanje. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 7 do 12, a najviša od 11 do 16 stepeni.
24.10.2021. Nedelja Na severu pretežno sunčano, u ostalim krajevima u prvom delu dana oblačno, na jugu još ujutru ponegde s kišom, a posle podne se i u ovim krajevima očekuje razvedravanje. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od 3 do 7, a najviša od 11 do 15 stepeni.
25.10.2021. Ponedeljak Jutro hladno, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 5, a najviša od 13 do 17 stepeni.
Prognoza vremena za narednih pet dana (od 26.10.2021. do 30.10.2021.)
Jutra hladna, tokom dana suvo sa temperaturama oko prosečnih vrednosti. U utorak u košavskom području jak jugoistočni vetar, krajem dana u slabljenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas oblačno, na severu i zapadu hladnije, mestimično kiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2021, 01:24

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, na severu i zapadu hladnije, mestimično s kišom, a posle podne kiša se ponegde očekuje i u centralnim krajevima...U ostalom delu suvo i toplo, u toku noći s kišom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, na jugu južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vremenska prognoza za vikend, 23. i 24. oktobar 2021.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Okt.2021

Ovo je vremenska prognoza za subotu i nedelju, 23. i 24. oktobar 2021: četvrti oktobarski vikend biće promenljiv – hladno i kiša, ali i razvedravanje. Vremenska prognoza za subotu Ujutru će biti 10 stepeni, tokom celog dana oblačno, hladno, sa mogućom kišom na lokalu i slabim a ponegde i umerenim...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.