Vremenska prognoza - 2. februar

Izvor: RTS, 01.Feb.2020, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza - 2. februar

Ujutru i pre podne prolazno naoblačenje mestimično ce usloviti slabu kišu, ali to neće umanjiti uživanje u suncu tokom dana. Uveče i noću na severu ponovo slabe padavine. Vetar na severu, istoku i planinama povremeno i jak. Najviša dnevna temperatura do 20 stepeni. 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)
02.02.2020. Nedelja Natprosečno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << toplo. Ujutru i pre podne prolazno naoblačenje koje će usloviti mestimično slabu kišu, uz istovremeno smanjenje oblačnosti, najpre na severozapadu. Vetar slab i umeren, na severu, istoku i planinama povremeno i jak, zapadnih pravaca. Najniža temperatura od 0 do 10, a najviša od 13 do 20 stepeni. Uveče i tokom noći na severu ponovo jačanje oblačnosti, ponegde uz slabu kišu.
03.02.2020. Ponedeljak Natprosečno toplo. Promenljivo oblačno i u većini krajeva suvo, samo ponegde na severu i istoku slaba kiša. Vetar slab i umeren, mestimično i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 11, a najviša od 13 do 19 stepeni.
04.02.2020. Utorak Jače naoblačenje sa severa do kraja dana proširiće se i na ostale krajeve uslovljavajući kišu, pad temperature i jak severozapadni vetar. Uveče i tokom noći, uz dalji pad temperature, kiša će u brdsko-planinskim predelima preći u susnežicu i sneg. Najniža temperatura od 2 do 8, a najviša od 13 do 20 stepeni.
05.02.2020. Sreda Umereno do potpuno oblačno, hladno i vetrovito sa jakim i olujnim severozapadnim vetrom, mestimično sa susnežicom i snegom, u centralnim i južnim krajevima uz formiranje, a u brdsko-planinskim i povećanje visine snežnog pokrivača. Najniža temperatura od -2 do 2, najviša od 1 do 4 stepena. Upozorenje: Formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 80%. Udari vetra > 17 m/s , verovatnoća 80%.
Prognoza vremena za narednih pet dana (od 06.02.2020. do 10.02.2020.)
Hladno. U četvrtak, petak i subotu pre podne u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom. Zatim suvo uz porast temperature.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISKORISTITE LEPO VREME Danas i sutra natprosečno toplo, od utorka zahlađenje

Izvor: Blic, 02.Feb.2020, 01:53

U Srbiji će danas biti natprosečno toplo. Ujutru i pre podne prolazno naoblačenje koje će mestimično usloviti slabu kišu, uz istovremeno smanjenje oblačnosti najpre na severozapadu.

Nastavak na Blic...

April u Beogradu, kad se vraća februar

Izvor: RTS, 02.Feb.2020

Tokom dana očekuje nas sunčano vreme sa natprosečnim temperaturama za ovo doba godina. Najviša dnevna temeperatura do 20 stepeni. Uveče i noću na severu slabe padavine. . Ko je jutros, po navici, izašao iz kuće u zimskoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.