Vremenska prognoza - 17. decembar

Izvor: RTS, 16.Dec.2018, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza - 17. decembar

Do kraja dana oblačno ponegde sa slabim snegom. Temperatura od -4 do nule, na krajnjem istoku i jugoistoku do 2 stepena.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)
16.12.2018. Nedelja Na zapadu i severozapadu suvo uz delimično razvedravanje, a u ostalim krajevima oblačno, ponegde sa snegom, uz dalje povećavanje visine snežnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pokrivača na krajnjem istoku zemlje. Krajem dana i uveče prestanak padavina. Vetar slab i umeren, severozapadni, uveče u skretanju na jugoistočni. Najviša temperatura od -1 do 3 stepena. Dalje povećanje visine snežnog pokrivača ≥ 5 cm za 6h, vlažan sneg, verovatnoća 95%.
17.12.2018. Ponedeljak Jutro hladno, u većini mesta sa umerenim mrazem. U toku dana oblačno, ujutro i pre podne uglavnom suvo, posle podne i uveče mestimično sa snegom, a na krajnjem jugoistoku moguće su mešovite padavine (kiša i sneg), ponegde uz poledicu. Vetar uglavnom slab, ujutro i pre podne promenljiv, od sredine dana u skretanju na severni i severozapadni. Najniža temperatura od -9 °S na severu do -2 na istoku, najviša u većini mesta od -2 do 0, na krajnjem istoku i jugoistoku do 2 stepena. Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 80%. Tmin

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ledeno do subote, a stiže nam i košava

Izvor: B92, 17.Dec.2018, 13:30

Beograd -- Prema aktuelnim prognozama RHMZ, ledeni dani će se u Srbiji zadržati do subote...I sutra će biti oblačno i hladno, a u većem delu Srbije padaće mestimično slab sneg. Uveče i noću prestanak snega. Na severu zemlje biće uglavnom suvo, uz zadržavanje magle veći deo dana i uz slab...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.