Vremenska prognoza - 14. januar

Izvor: RTS, 13.Jan.2020, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza - 14. januar

U većini zemlje popodne sunčani periodi. Najviša temperatura od 4 do 8 stepeni.

 
Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)
13.01.2020. Ponedeljak: U Vojvodini, po kotlinama i dolinama reka magla ili niska oblačnost, sa uslovima za lokalnu pojavu sipeće kiše- rosulje ili zrnastog snega uz stvaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poledice. U brdsko-planinskim predelima pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Najviša temperatura od 4 do 7, u mestima sa dužim zadržavanjem magle ili niske oblačnosti od -2 do 2 stepeni. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 90%. Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 90%.
14.01.2020. Utorak: Ujutro u nižim predelima slab mraz i magla ili niska oblačnost, posle podne sunčani periodi, osim u većem delu Vojvodini gde će se magla ili niska oblačnost zadržati i tokom dana. Na planinama pretežno sunčano. Vetar slab, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -5 do 0, najviša dnevna od 4 do 8 , u mestima sa dužim zadržavanjem magle od -2 do 1 stepeni. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 90%.Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 90%.
15.01.2020. Sreda: Ujutro slab mraz i magla mestimično, koja će se ponegde u nižim predelima zadržati duže. Tokom dana pretežno sunčano, samo u Negotinskoj Krajini umereno do potpuno oblačno. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -5 do 0, a najviša od 4 do 9,  u mestima sa dužim zadržavanjem magle hladnije. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 90%. Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 90%.
16.01.2020. Četvrtak: Ujutro slab mraz, u nižim predelima i magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde u severozapadnim i zapadnim krajevima Srbije i u Negotinskoj Krajini zadržati duže tokom dana. U ostalim krajevima pretežno sunčano. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -5 do 0, najviša dnevna od 1 do 7, u mestima sa dužim zadržavanjem magle hladnije. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost < 200 m. Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 90%.
17.01.2020. Petak: Ujutro slab mraz, u nižim predelima i magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde u zapadnim krajevima i u Negotinskoj Krajini zadržati duže tokom dana. U ostalim predelima pretežno sunčano. Vetar slab promenljiv. Najniža temperatura od -5 do -1, najviša dnevna od 1 do 7,  u mestima sa dužim zadržavanjem magle hladnije. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost < 200 m i Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 90%.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vremenska prognoza - 15. januar

Izvor: RTS, 14.Jan.2020, 20:38

Od podneva duži sunčani periodi, osim u Vojvodini, gde će se magla zadržati veći deo dana. Najviša dnevna temperatura od 5 do 9 stepeni, u maglovitim mestima hladnije. U Beogradu ujutro i pre podne mraz i magla, koja bi se u nižim delovima grada mogla duže zadržati. U višim delovima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.