Izvor: RTS, 12.Sep.2022, 18:58

Vremenska prognoza - 13. septembar

Još sutra sveže, naročito ujutru, a od srede nagli porast temperature. Sutra promenljivo oblačno, ali će ipak ponegde u brdsko-planinskim predelima biti kratkotrajne kiše. Do uveče svežiji vazduh na Balkanu, a zatim počinje da stiže veoma topao sa Mediterana. Jutarnja temperatura od samo 6, najviša dnevna do 26. U Beogradu smena sunca i oblaka i temperatura 24 stepena. U sredu i četvrtak tropski toplo, do 34 stepena.
Prognoza vremena, upozorenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)
13.09.2022. Utorak: Ujutru sveže, po kotlinama kratkotrajna magla. U toku dana u većem delu pretežno sunčano, a samo je ponegde u brdsko-planinskim predelima uz promenljivu oblačnost moguća kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni, krajem dana u slabljenju i skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od 6 do 13, a najviša od 23 do 26 stepeni.
14.09.2022. Sreda: Malo uži umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar umeren i jak, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 8 do 16, a najviša od 28 do 31 stepen.
15.09.2022. Četvrtak: Umereno do potpuno oblačno i toplo, na severu posle podne i uveče mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, u većem delu, južni i jugozapadni, na severu severni i severozapadni. Najniža temperatura od 11 do 21, a najviša od 30 do 34 stepena. Uporozenja: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 80%; Tmax ≥ 32 stepena, verovatnoća 90%.
16.09.2022. Petak:  Umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom uz manji pad temperature, a samo će se na krajnjem jugu i jugoistoku zadržati suvo i toplo. Vetar umeren, u Vojvodini i na istoku Srbije i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 12 do 19, a najviša od 24 na severu do 30 stepeni na jugu i istoku. Uporozenja: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 90%; Količina padavina veća od 20 l/m² za 12 h, verovatnoća 80%

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smena sunca i oblaka, temperatura do 26 stepeni

Izvor: RTS, 13.Sep.2022, 05:57

Oblačno i sveže jutro. Sunčano tokom dana u većem delu zemlje. Kiša moguća u brdsko-planinskim predelima. Najviša temperatura do 26 stepeni. . U zemlji vreme promenljivo oblačno, ali će ponegde u brdsko-planinskim predelima biti kratkotrajne kiše...Jutarnja temperatura...

Nastavak na RTS...

Vremenska prognoza - 14. septembar

Izvor: RTS, 13.Sep.2022

Posle svežeg jutra, tokom dana osetno toplije. U većini mesta sunčano, na severu i zapadu umereno oblačno. Biće vetrovito. Ujutru od 7 stepeni, tokom dana do 32 stepena. U glavnom gradu smena sunca i oblaka. Temperatura do 31 stepen.  . .Prognoza vremena, upozorenje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.