Izvor: RTS, 09.Dec.2022, 20:06

Vremenska prognoza 10. decembar

Još sutra veoma toplo za decembar. U nedelju veče vreme će biti pravo zimsko.Oblaci sa zapada i sutra će donositi slabu kišu, a do Srbije će stizati ovaj topao vazduh sa Mediterana. I jutro toplo od 6 do 12 stepeni, najviša dnevna od 9 do 18.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)
 
10.12.2022. Subota: Umereno do potpuno oblačno i natprosečno toplo, mestimično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << s kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskovima. Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama i jak, južni i jugoistočni. Pre podne na severozapadu, a posle podne i uveče na zapadu, vetar će biti u skretanju na severni i zapadni. Jutarnja temperatura od 6 do 12, najviša dnevna od 9 na severu Vojvodine i istoku Srbije do 18 u centralnim i južnim krajevima zemlje.
11.12.2022. Nedelja: Oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Usled premeštanja hladnog fronta preko našeg područja, tokom dana očekuje se jače zahlađenje uz skretanje vetra na umeren, povremeno i jak severozapadni i prelazak kiše u susnežicu i sneg i u nižim predelima. Najniža temperatura od 2 do 11, a najviša dnevna od 5 na severozapadu do 14 stepeni na jugoistoku zemlje. Upozorenje: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 70%.
12.12.2022. Ponedeljak: Oblačno i hladno, na severu suvo, u ostalim predelima sa snegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura -2 do 2, najviša dnevna od 0 do 3 stepena. Upozorenje: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.
13.12.2022. Utorak: Ujutru sa slabim mrazem, a tokom dana pretežno sunčano i hladno. Vetar slab, promenljiv, posle podne i uveče uglavnom slab do umeren jugoistočni. Najniža temperatura od -4 do -2 , a najviša dnevna od 0 do 4 stepena.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još danas veoma toplo sa slabom kišom, od ponedeljka prava zima

Izvor: RTS, 10.Dec.2022, 07:04

U Srbiji će još danas biti veoma toplo za decembar, a od sutra uveče vreme će biti pravo zimsko. Oblaci sa zapada i danas će donositi slabu kišu, a do Srbije će stizati topao vazduh sa Mediterana. I jutro toplo od 6 do 12 stepeni, najviša dnevna od 9 do 18. . Umereno...

Nastavak na RTS...

Danas oblačno, mestimično kiša, natprosečno toplo i do 18 stepeni

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Dec.2022

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno i natprosečno toplo, mestimično s kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskovima. Najviša dnevna od 9 na severu Vojvodine i istoku Srbije do 18 stepeni u centralnim i južnim krajevima zemlje, saopštio je RHMZ. Vetar slab i umeren, u košavskom području i...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.