Vreme sutra sunčano

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Maj.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme sutra sunčano

Vreme u Srbiji će sutra biti pretežno sunčano a popodne su na severu i jugu mogući pljuskovi, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Jutarnja temperatura će biti od devet do 14 a najviša dnevna od 21 do 25 stepeni.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano, uz slab vetar i temperature od 13 do 23 stepena.

Narednih dana će preovladavati promenljivo oblačno vreme s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Temperatura će biti oko proseka >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za ovo doba godine.

Biometeorološka prognoza za utorak, 8. maj 2018:

Biometeorološke prilike uticaće nepovolјno na bolesnike sa srčanim i reumatskim tegobama, kao i na astmatičare. Kod osetlјivih osoba mogu se javiti razdražlјivost i glavobolјa. Neophodno je adekvatno odevanje i zaštita od UV zračenja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretežno sunčano, do 25 stepeni

Izvor: B92, 08.Maj.2018, 00:43

Vreme u Srbiji danas će biti pretežno sunčano, a popodne su na severu i jugu mogući pljuskovi, saopštio je Republički hidrometeološki zavod (RHMZ)...Jutarnja temperatura biće od devet do 14, a najviša dnevna od 21 do 25 stepeni...I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano, uz slab vetar...

Nastavak na B92...

I sutra pretežno sunčano, do 27 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Maj.2018

Sutra će u Srbiji biti pretežno sunčano, a popodne su na jugozapadu i severoistoku mogući kratkotrajni pljuskovi, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Najniže temperature će biti od sedam do 13 a najviše dnevne od 23 do 27 stepeni...I u Beogradu će biti pretežno sunčano, s temperaturama...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.