Vreme promenljivo i toplije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2018, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme promenljivo i toplije

Prema prognozi RHZS u Srbiji će danas ujutru biti mestimično magla ili niska oblačnost, a tokom dana promenljivo oblačno, malo toplije, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena.

Sredinom dana i posle podne u Banatu, Braničevu, na istoku i jugoistoku zemlje očekuje se kratkotrajna kiša ili pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 13 do 17 , najviša dnevna od 23 do 28 stepeni C.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izgledima vremena u narednih sedam dana, u petak će biti malo toplije i u većem delu pretežno sunčano, a ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom očekuje se uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

Za vikend i u ponedeljak promenljivo i nestabilno, mestimično sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Od utorka pretežno sunčano sa temperaturom iznad prosečnih vrednosti za prvu polovinu septembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme u Srbiji promenljivo i toplije

Izvor: Blic, 06.Sep.2018

Prema prognozi RHZS u Srbiji će ujutru biti mestimično magla ili niska oblačnost, a tokom dana promenljivo oblačno, malo toplije, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena.

Nastavak na Blic...

Vremenska prognoza: Danas promenjivo oblačno ali toplije, evo gde se očekuje kiša

Izvor: BKTV News, 06.Sep.2018

U Srbiji će danas biti promenjivo oblačno, u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima, a na jugoistoku se očekuje kiša praćena grmljavinom. ..Tokom jutra u Srbiji se očekuje kratkotrajna magla, dok će tokom dana biti promenjivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Jutarnja temperatura...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.