Vreme ove večeri pogodno za vožnju, ipak oprez

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2020, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme ove večeri pogodno za vožnju, ipak oprez

Vremenske prilike ove večeri pogoduju vozačima, padavina nema, a lepo vreme donosi i dobru prohodnost puteva širom zemlje.

Veći broj vozila može se očekivati u gradovima, na putevima koji vode ka vikend naseljima i prigradskim mestima, ali i ka zimskim turističkim centrima jer je pred nama vikend, a ujedno ipočetak zimskog školskog raspusta, zbog čega AMSS skreće pažnju vozačima i svim koji putuju kroz rečne doline i klisure da zbog mogućih pojava odrona smanje brzinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kretanja vozila, kako bi na vreme mogli da primete opasnost i bezbedno se zaustave.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Puteva Srbije na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17.15 časova zadržavanja nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Teretna vozila čekaju četiri sata da izađu iz zemlje na Batrovcima i sat vremena na prelazu Sremska Rača.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.