Vreme je za žene – Francuskinja koje će se plašiti Klop i Lampard

Izvor: Danas, 14.Avg.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je za žene – Francuskinja koje će se plašiti Klop i Lampard

Getty ImagesEvropski Superkup ipak nije najveća utakmica u sudijskoj karijeri Stefani Frapar Prvi put u istoriji evropskih fudbalskih takmičenja ženska sudijska ekipa deliće pravdu u utakmici koja odlučuje o trofeju. Francuskinja Stefani Frapar biće glavni sudija na meču evropskog Superkupa u kojem se u sredu sastaju dva engleska kluba, Liverpul i Čelsi. Ipak, to neće […] Članak Vreme je za žene – Francuskinja koje će se plašiti Klop i Lampard se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vreme je za žene - Francuskinja koje će se plašiti Klop i Lampard

Izvor: B92, 14.Avg.2019

Stefani Frapar rekla je da joj se "promenio život" od trenutka kada je saopšteno da će predvoditi kompletno žensku ekipu u duelu prošlosezonskog osvajača Lige šampiona i Lige Evrope...Prvi put u istoriji evropskih fudbalskih takmičenja ženska sudijska ekipa deliće pravdu u utakmici koja odlučuje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.