Vreme je za mobilne monitore! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 01.Mar.2019, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je za mobilne monitore! (FOTO, VIDEO)

Najlakši način da proširite ekran laptop računara je da kupite mobilni monitor.

Na MWC 2019 štandu kompanije Lenovo najviše nas je iznenadio ThinkVision M14 - mobilni monitor. Jedva teži od prosečnog mobilnog tableta, ovaj monitor Full HD rezolucije, IPS ekrana i dijagonale 14 inča lako se putem USB Type-C veze kači na bilo koji računar, omogućavajući vezu s leve ili desne strane (na stopi tj. stalku može da se izabere levi ili desni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ulaz).

Pročitajte i ovo: Nova ThinkPad serija računara ima najmanje tri inovativne opcije

Monitor se napaja preko USB Type-C porta, pa nema potrebe za dodatnim adapterom, a kad se savije tj. preklopi stalak imaćete mesta da ga ubacite u bilo koju torbu uz laptop, jer je vrlo tanak i lagan. Ivice oko ekrana su umanjene, a monitor ima čak i “stopice“, koje pomažu da se visina podesi tj. niveliše da bude u skladu sa visinom monitora laptop računara, koji koristite.

Zvanično, monitor ThinkVision tanak je 4.6 milimetara, težak 590 grama, Full HD rezolucije je, dijagonale je 14 inča i što je najbolje od svega - koštaće 249 dolara.

Za kreativce, ilustratore, crtače i projektante, čak i gejmere, ovaj monitor je apsolutni “must have“ na listi za sledeću kupovinu računarske opreme! Monitor ThinkVision M14 biće dostupan uskoro svuda gde se prodaju i Lenovo ThinkPad računari.

Pratite sve MWC vesti na našem već formiranom tagu MWC19, a na društvenim mrežama pronađite naše izveštaje pod oznakom #MobITMWC19.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Windows Central

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.