Vranjanci dobili novo izletište

Izvor: RTS, 07.Jul.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanci dobili novo izletište

Vranjanci su bogatiji za još jedno izletište na samo dva kilometra od centra grada. Borino brdo koje nosi ime po poznatom književniku Bori Stankoviću, obnovili su planinari iz kluba Železničar.
Oživelo je Borino brdo. U hladu borove šume napravljeno je izletište sa klupama, spravama za vežbanje, ljuljaškama, logorskom vatrom i vidikovcem. Prvi su ga posetili planinari, deca i stanovnici obližnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naselja.

Uređene su i staze sa putokazima do izletišta. Uloženo je malo para, a dosta truda. Dva meseca su ga uređivali planinari iz kluba Železničar.
U planu je i uređenje prilaznih puteva kako bi se lakše stiglo do izletišta. Sada se do tamo može pešice, biciklom ili terenskim vozilom.
rts.vranje@rts.rs
+381 17 424 945

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.