Vraćeno svetlo u podzemni prolaz kod TC Ušće

Izvor: Mondo, 14.Maj.2017, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraćeno svetlo u podzemni prolaz kod TC Ušće

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je Eletroprivreda Srbije, posle urgencije iz Grada Beograda, donela odluku da ponovo pusti struju u podzemnom prolazu kod TC "Ušće".

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock

"Podzemni prolaz kod TC Ušće će ponovo biti osvetljen i tako je privremeno rešen ovaj problem", rekao je Vesić i dodao da je isključenje struje posledica višedecenijskih nerešenih odnosa kada je u pitanju održavanje infastrukturnih objekata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Kako je Vesić istakao, još od osamdesetih godina prošlog veka u Beogradu niko ne održava izgrađenu infrastrukturu kao što su mostovi, nadvožnjaci i podzemni prolazi.

Podzemni prolaz na Terazijama se urušava

"Jednom izgrađena infrastruktura mora da se održava da ne bi propadala, ali to u našoj zemlji niko nije radio i zato se prilikom rekonstrukcije takvih objekata plaća višestruko veći iznos nego što bi bio potrošen da su redovno održavani" podvukao je Vesić.

Gradski menadžer je dodao i da je Grad Beograd odlučio da preduzme mere po tom pitanju i da prekine sa takvom praksom.

Prema njegovim rečima, popisuje se javna infrastruktura i biće određena preduzeća koja će u svom planu poslovanja imati predviđen novac i za njeno održavanje, navedeno je u saopštenju.

----------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VESIĆ: Ponovo struja u podzemnom prolazu kod Ušća

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2017

Podzemni prolaz kod TC Ušće će ponovo biti osvetljen i tako je privremeno rešen ovaj problem - rekao je Vesić..Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je Eletroprivreda Srbije, posle urgencije iz Grada Beograda, donela odluku da ponovo pusti struju u podzemnom prolazu kod TC "Ušće"..- i dodao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.