Vraća se Prigožin?

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 11:42

Vraća se Prigožin?

Vlasnik privatne vojne kompanije Vagner grupe Jevgenij Prigožin osnovao je novu kompaniju u Belorusiji.

Prigožin je 19. jula registrovao društvo sa ograničenom odgovornošću "Concord Management and Consulting" u Belorusiji, a zvanična informacija je objavljena u Jedinstvenom državnom registru pravnih lica i fizičkih lica Ministarstva pravde Belorusije, prenosi Interfaks.

Sedište kompanije je selo Tsel u okrugu Osipoviči, gde se nalazi terenski kamp, namenjen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za smeštaj boraca "Vagner grupe", koji su prebačeni u Belorusiju.

Osnovna delatnost preduzeća je "upravljanje nekretninama".

Vlasnik (osnivač) kompanije je društvo sa ograničenom odgovornošću "Concord Management and Consulting" (RF), čiji je vlasnik Jevgenij Viktorovič Prigožin, navodi se u registru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.