Vozovi Beograd – Bar  ne idu

Izvor: Danas, 22.Nov.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozovi Beograd – Bar  ne idu

Železnički saobraćaj između Crne Gore i Srbije i dalje je u prekidu, nakon što se na srpskom delu pruge Bar-Beograd izlila tečnost iz cisterne, prenosi RTCG i navodi nezvanično da bi vozovi mogli da krenu do kraja dana. Članak Vozovi Beograd – Bar  ne idu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Treći dan ne idu vozovi između Crne Gore i Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2018, 13:47

Železnički saobraćaj između Crne Gore i Srbije treći dan je u prekidu, a portparolka Železničkog prevoza Crne Gore Amina Murić je izjavila da se nadaju da bi vozovi mogli krenuti danas i da od beogradske kompanije čekaju da im zvanično saopšti šta je uzrok zastoja...Mada je u četvrtak nezvanično...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.