Vožnja na Savskom nasipu prošla bez incidenata, učestvovalo oko 100 biciklista

Izvor: Danas, 08.Sep.2019, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vožnja na Savskom nasipu prošla bez incidenata, učestvovalo oko 100 biciklista

Oko 100 biciklista je danas vozilo vožnju za slobodan Savski nasip na Novom Beogradu, a vožnja je prošla bez incidenata i u dobroj atmosferi, kako bi zapravo i uvek trebalo da izgleda da na nasipu nema motornih vozila, saopštilo je danas udruženje građana Ulice za bicikliste. Članak Vožnja na Savskom nasipu prošla bez incidenata, učestvovalo oko 100 biciklista se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američko udruženje muzičkih umetnika otvorilo istragu protiv Dominga

Izvor: Danas, 09.Sep.2019, 00:27

Američko udruženje muzičkih umetnika, koje okuplja operske pevače i opersko osoblje, saopštilo je danas da je pokrenulo svoju istragu o navodnom seksualnom uznemiranju koje je počinila operska superzvezda Plasido Domingo, ističući da nije sigurno u rezultate istrage operskih kompanija. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.