Vozite pažljivo: Veje na putevima širom Srbije

Izvor: Mondo, 09.Jan.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozite pažljivo: Veje na putevima širom Srbije

Sneg povremeno umerenog inteziteta večeras pada u većini krajeva Srbije, sem na severu gde padavina trenutno nema.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Saobraćaj se na autoputevima i putevima I i II prioriteta u nižim predelima odvija usporeno, ali bez zastoja i vanrednih obustava.

Zbog padavina savetujemo da koristite autoputeve ili puteve koji spadaju u prvi prioritet čišćenja, na kojima je prohodnost uvek bolja i poštujte sva ograničenja u brzini >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << predviđena za zimske uslove vožnje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, za putnička vozila nema dužih zadržavanja na našim graničnim prelazima.

Meteorolozi upozoravaju: Stižu nove velike padavine

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije su na graničnom prelazu Kelebija tri sata, na Batrovcima dve sata, na Horgošu sat i po, a na graničnom prelazu Bačka Palanka oko jedan sat, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

AMSS: Sneg umerenog intenziteta pada u većem delu Srbije

Izvor: Blic, 09.Jan.2019

Sneg umerenog inteziteta večeras pada u većini krajeva Srbije, sem na severu gde padavina trenutno nema. Saobraćaj se na autoputevima i putevima I i II prioriteta u nižim predelima odvija usporeno, ali bez zastoja i vanrednih obustava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.