Vozio sa 2.5 promila alkohola u vreme policijskog časa

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio sa 2.5 promila alkohola u vreme policijskog časa

Policija je u Smederevskoj Palanci sudiji za prekršaje privela muškarca (47) jer je u vreme policijskog časa vozio pod dejstvom alkohola, sa 2.55 promila.

Nakon zadržavanja, on je priveden sudiji za prekršaje, koji ga je osudio na novčanu kaznu od 200.000 dinara, uz meseci zabrane upravljanja vozilom i 14 kaznenih poena, saopšteno je iz MUP-a.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Mrtav pijan" za volanom: Priveden jer je vozio sa 2.5 promila alkohola u vreme policijskog časa

Izvor: Večernje novosti, 30.Mar.2020

Policija je u Smederevskoj Palanci sudiji za prekršaje privela 47-godišnjeg muškarca jer je u vreme policijskog časa vozio pod dejstvom alkohola, sa 2.55 promila alkohola u organizmu Policija je u Smederevskoj Palanci sudiji za prekršaje privela 47-godišnjeg muškarca jer je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.