Izvor: Piplmetar.rs, 21.Avg.2023, 05:30

Vozio pod dejstvom pet vrsta psihoaktivnih supstanci: Evo kako je kažnjen mladić (24) iz Bara

Kažnjen je kaznom zatvora od 15 dana, zabranom upravljanja vozilima 4 meseca, kao i 3 kaznena boda

Foto: Nikola Tomić


Mladić M.M (24) iz Bara danas je u hitnom postupku kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 15 dana, saopšteno je iz budvanskog Suda za prekršaje.
Kod okrivljenog je, kako je saopšteno iz Suda za prekršaje Budva, nakon što ga je policijska patrola isključila iz saobraćaja, analizom krvi u zdravstvenoj ustanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << utvrđeno prisustvo pet vrsta psihoaktivnih supstanci.
„Dežurni sudija Odeljenja u Baru Dubravka Mažić mu je osim kazne izrekla i zabranu upravljanja vozilima u trajanju od četiri meseca, kao i tri kaznena boda“, navode iz Suda za prekršaje.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.