Vozila potopljena, vozači na krovu! Dramatične scene NEVREMENA na ulicama Čačka (FOTO, VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozila potopljena, vozači na krovu! Dramatične scene NEVREMENA na ulicama Čačka (FOTO, VIDEO)

Saobraćaj u delovima potpuno zaustavljen

Obilna kiša koja se sručila na Čačak, potopila je glavne gradske ulice, a najkritičnije stanje je u Ulici Vojvode Stepe i Nemanjinoj, gde je voda poplavila automobile na kolovozu, javlja "Glas zapadne Srbije".

Pročitajte i:

Kako se nezvanično saznaje, kod jedne pumpe kompletno su potopljena dva vozila čiji voziči stoje na krovu.

Zamenik gradonačelnika Čačka, Milan Bojović, kaže da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve raspoložive komunale ekipe na terenima.

Čekam Nojea, rek'o je da će svrati... Nemanjina, Čačak, trenutno... pic.twitter.com/8cMJQnYLDl

— NIKO TOKUGAVA! (@Grof_OdKaculica) June 16, 2018

- Za sada je najkritičnije na gradskom području, još uvek nismo dobili pozive iz sela. Saobraćaj je u pojednim delovima grada zbog ogromne količine vode potpuno zaustavljen. Čekamo da se jave ekipe sa terene i saopšte nam tačno stanje - izjavio je Bojović.

Čačak pic.twitter.com/HUQIMNJzMB

— Kristal Met Dejmon (@good_neighbor) June 16, 2018

Iz Sektora za vanaredne situacje saopšteno je da su ugrožene i ulice Kneza Miloša, Vase Popovića, Ciglarska i Obilićeva.

- Mnogo vode je na ulicama, radi se o poršinskoj vodi koju kanalizacija nije mogla da prihvati i izlila se na kolovozu. Molimo sve građane da ukoliko imaju problem pozovu broj telefona: 309 - 075 i obrate se za pomoć - izjavio je Bratislav Zečević, šef službe za bezbednost i odbranu grada Čačka, javlja "Glas zapadne Srbije".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obilna kiša u Čačku "potopila" glavne ulice (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2018

Obilna kiša pala je danas posle podne u Čačku i "potopila" glavne gradske ulice, a najkritičnije stanje je u Ulici Vojvode Stepe i Nemanjinoj, gde je voda poplavila automobile na kolovozu, javlja "Glas zapadne Srbije"...Zamenik gradonačelnika Čačka Milan Bojović izjavio je da su raspoložive...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.