Voždovac u ponedeljak bez vode, Barajevo u utorak

Izvor: Press, 10.Jul.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac u ponedeljak bez vode, Barajevo u utorak

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Voždovcu, u ponedeljak, 13. jula od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači na neparnoj strani Ulice vojvode Stepe, a pojedini potrošači u opštini Barajevo u utorak, 14. jula, imaće povremene prekide u vodosnabdevanju i umanjeni pritisak.
Foto:Blic.rs
Bez vode će ostati potrošači na neparnoj strani Ulice vojvode Stepe (od Ulice Save Maškovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << do Vojvode Stepe br. 395), saopšteno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".
Obezbeđena je auto-cisterna s vodom zapiće, a iz tog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za osnovne potrebe.
Zbog radova "Elektrodistribucije Beograd” i prekida u snabdevanju električnom energijom objekata beogradskog vodovodnog sistema, potrošači u opštini Barajevo imaće povremene prekide u vodosnabdevanju, saopšteno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".
Prekide u vodosnabdevanju i umanjen pritisak osetiće potrošači u naseljima: Nenadovac, Dražanovac, Glumčevo brdo, Guncati, Srednji kraj, Stražarija, Karaula, Vranić, Meljak, Baćevac, Plandište, Gaj, Ravni gaj, Šiljakovac, Taraiš, Barajevo.
Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne s vodom za piće.
Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na broj telefona 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.