Izvor: Piplmetar.rs, 03.Jan.2024, 23:30

Vozači, oprez! Kolovozi mokri, na graničnom prelazu Batrovci vozila čekaju sat vremena

T. I.


Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila

Foto: Telegraf.rs


Temperature su iznad proseka za ovo doba godine, ali zbog slabe kiše i mokrih kolovoza potrebna je oprezna vožnja, prilagođena stanju i uslovima puta, saopšteno je večeras iz AMSS.
Prema podacima JP “Putevi Srbije“, na naplatnoj stanici Pakovraće, na naplati, nema više zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << vozila, dok na ostalim naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.
(Telegraf.rs/Tanjug)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

VOZAČI, OPREZ! Mokri kolovozi, na Batrovcima čekaju samo putnička vozila

Izvor: Blic, 03.Jan.2024

Temperature su iznad proseka za ovo doba godine, ali zbog slabe kiše i mokrih kolovoza potrebna je oprezna vožnja, prilagođena stanju i uslovima puta, saopšteno je večeras iz AMŠ.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.