Vozač beogradskog GSP-a priznao delo, dobio sedam meseci kućnog zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2022, 15:34

Vozač beogradskog GSP-a priznao delo, dobio sedam meseci kućnog zatvora

Vozač autobusa na liniji 74 S.M. koji je u četvrtak uveče blokirao saobraćaj u Mirijevu na sat vremena, priznao je izvršenje dela i sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela.

On je za kaznu od sedam meseci kućnog zatvora priznao krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopšteno je danas iz tužilaštva.

Vozač je u četvrtak uveče na sat vremena blokirao autobusom jednu ulicu u Mirijevu, zbog čega je veliki broj drugih vozila stajao, a istovremeno se oglušivao o zahteve policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vozač beogradskog GSP-a dobio sedam meseci kućnog zatvora zbog blokade ulice u Mirijevu

Izvor: Radio 021, 15.Jan.2022

Vozač autobusa na liniji 74, koji je u četvrtak uveče blokirao saobraćaj u Mirijevu na sat vremena, priznao je izvršenje dela.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.