Vozač autobusa pijan hteo da preveze đake od Prijepolja do Novog Pazara

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač autobusa pijan hteo da preveze đake od Prijepolja do Novog Pazara

Protiv P.F. policija je podnela prekršajnu prijavu zbog vožnje u alkoholisanom stanju U četvrtak 30. maja u sedam časova prilikom kontrole ispunjenosti uslova za učestvovanje vozača u saobraćaju, policijski službenici saobraćajne policije PU Prijepolje isključili su iz saobraćaja vozača autobusa novopazarskog prevoznika “Ozlem turs” P. F. (55) iz Novog Pazara, jer je kod istog otkriveno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 0.33 promila.Pročitajte još >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << - Pijani vozač uleteo među ljude (VIDEO) Protiv P.F. policija je podnela prekršajnu prijavu zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Navedeni vozač je upravljao autobusom koji je trebalo da prevozi đake prijepoljske Gimnazije na takmičenje u Novi Pazar, a nakon toga u Beograd, navodi se u saopštenju Policijske uprave Prijepolje.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Prekršajna prijava protiv vozača autobusa iz Novog Pazara zbog vožnje pod uticajem alkohola

Izvor: SandzakPress.net, 31.Maj.2019, 15:07

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolјu podneće prekršajnu prijavu protiv vozača autobusa (1964) iz Novog Pazara, zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Policija je, prilikom redovne kontrole ispunjenosti uslova za učestvovanje vozača u saobraćaju, kod vozača koji je trebalo da...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.