Voz prolazi - rampa dignuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2021, 19:18

Voz prolazi - rampa dignuta

Na pružnom prelazu u beogradskom naselju Železnik danas popodne zabeležena je scena na kojoj se vidi podignuta zaštitna rampa, dok voz prolazi, a snimak toga objavio je na svom portalu Blic.

Sve se događalo oko 16:00 sati, a kako se vidi na fotografijama i video snimku, dok kompozicija prolazi ispred pružnog prelaza čeka nekoliko vozila, koja prethodno nisu upozorena spuštenom rampom o nailasku voza.

Blic podseća da je veoma česta situacija da se na pružnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prelazima u Srbiji dešava da rampa ostane podignuta i da vozači nemaju praktično nikakvo obaveštenje da li će u tom trenutku naići voz, kao u ovom slučaju.

Sličnim situacijama svedočili su godinama ranije i stanari Kovačice, Ripnja, a rampa je bila podignuta dok je voz prolazio i na pružnom prelazu Kijevo u Rakovici, kao i u Rabrovcu kod Mladenovca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FOTO: Dok voz prolazi u Železniku - rampa podignuta

Izvor: Radio 021, 28.Apr.2021, 07:41

Na pružnom prelazu u beogradskom naselju Železnik juče popodne zabeležena je scena na kojoj se vidi podignuta zaštitna rampa, dok voz prolazi, piše Blic...Sve se događalo oko 16 sati, a kako se vidi na fotografijama, dok kompozicija prolazi ispred pružnog prelaza čeka nekoliko vozila, koja prethodno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.