Voz naleteo na automobil kod Šapca, nema povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz naleteo na automobil kod Šapca, nema povređenih

Na putnom prelazu između železničkih stanica Šabac i Platičevo jutros u 10.40 sati teretni voz naleteo je na automobil, a povređenih nije bilo.

Infrastrukture železnice Srbije saopštile su da je putni prelaz bio obezbeđen znacima vertikalne drumske signalizacije.

"Do vanrednog događaja došlo je nepažnjom vozača drumskog vozila, koji nije poštovao drumsku signalizaciju na putnom prelazu", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teretni voz naleteo na automobil kod Šapca

Izvor: B92, 16.Sep.2019

Na putnom prelazu između železničkih stanica Šabac i Platičevo u 10.40 sati teretni voz naleteo je na automobil, a povređenih nije bilo...Infrastrukture železnice Srbije saopštile su da je putni prelaz bio obezbeđen znacima vertikalne drumske signalizacije..."Do vanrednog događaja došlo je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.