Voz naleteo na automobil

Izvor: RTS, 12.Avg.2010, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz naleteo na automobil

Dve osobe su povređene, rano jutros, u sudaru teretnog voza i automobila, na pružnom prelazu Ripanj. Posle uviđaja, saobraćaj ponovo uspostavljen oko 9 sati.

U sudaru teretnog voza i putničkog automobila, jutros oko šest časova, na deonici Ripanj tunel - Klenje, povređena su dva muškarca, koja su zbrinuta u Urgentnom centru u Beogradu.

Jedna osoba je dobila teške povrede, kontuziju trbuha i, kako se sumnja, rupturu slezine sa unutrašnjim krvarenjem i prevezena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, a druga prelom ključne kosti i kontuziju grudnog koša.

U odeljenju reanimacije je jedna povređena osoba.

Sudar se dogodio na obeleženom pružnom prelazu, a kako smo saznali, vozač putničkog vozila marke "audi 80" nije poštovao saobraćajne znakove.

Iako je mašinovođa nekoliko puta zvučnom signalizacijom upozoravao vozača, sudar nije mogao da izbegne.

Predstavnik za odnose sa javnošću "Železnica Srbije" Nenad Stanisavljević rekao je da se nesreća dogodila zbog toga što je "automobil neoprezno prelazio prugu" i da je pruga bila obezbeđena Andrijinim krstom, odnosno znacima drumske signalizacije.

Za sve vreme uviđaja, saobraćaj na toj deonici bio je u prekidu i ponovo je uspostavljen oko 9 časova.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.