Voz mu otkinuo glavu

Izvor: OkRadio.rs, 07.Jan.2014, 03:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz mu otkinuo glavu

Pedesetogodišnji muškarac poginuo je kada ga je udario voz na oko kilometar od stanice u Batajnici. Nesreća se dogodila između noći u ponedeljak i utorak.   Lokomotiva je udarila čoveka i otkinula mu glavu.    Za sada nisu poznate okolnosti pod kojima se čovek našao na železničkim šinama. Identitet nastradalog biće utvrđen na obdukciji.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Voz odsekao glavu čoveku u Batajnici

Izvor: Blic, 07.Jan.2014

Jedan 50-godišnji muškarac poginuo je sinoć u Batajnici kada ga je udario voz koji mu je otkinuo glavu, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Nesreća se dogodila sinoć oko 22.12 sati, na oko dva kilometra od železničke stanice, a za sada nisu poznati uzroci nesreće,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.