Volonteri Srema imaju reč

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2009, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volonteri Srema imaju reč

SREMSKA MITROVICA - U organizaciji Kancelarije za mlade i Evropskog pokreta u Srbiji realizuje se projekat Volonterski centar uz podršku i finansiranje Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Cilj ovog projekta je promocija volonterskog rada mladih i društvenom vrednovanju rada volonterskih udruženja i njihovih članova koji se bave volonterskim radom, navodi se u saopštenju Opštine Sremska Mitrovica.

Na predavanju koje se održalo u prostorijama Kancelarije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za mlade bili su prisutni predstavnici nevladinih organizacija, predstavnici đačkih parlamenata, predstavnici Centra za socijalni rad i mnogi drugi.

Prema rečima Milorada Popadića, koordinatora Kancelarije za mlade navodi se da je ovo samo početak rada sa mladima i da će i u budućem periodu biti još ovakvih aktivnosti, a sve sa ciljem pomoći mladim ljudima u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.