Izvor: Piplmetar.rs, 23.Avg.2023, 11:30

Voli je, ali ne želi da se oženi: Srce Borisa Milivojevića punih 13 godina pripada poznatoj slikarki i od njega je mlađa DECENIJU

Milica Stulović
|

sreda 23. avgust 2023. 09:15h


Glumac Boris Milivojević može da se pohvali bogatom karijerom koju je počeo da gradi još kao dečak. Naslovi koji se vežu za njegovo ime su od filmova „Idi mi, dođi mi“ i „Mahovina na asfaltu“, pa sve do serija >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << „Zaboravljeni“, „Crni bombarder“, „Crni Gruja“, „Munje“.
boris milivojević • youtube


Ipak o Milivojevićevom privatnom životu se malo zna. U mladosti je bio u vezi sa koleginicom Paulinom Manov, dok sada ljubi 10 godina mlađu slikarku Janu Stojaković.
Njih dvoje upoznali su se 2010. godine, a ubrzo je planula i ljubav.
Jana je svojevremeno za „Blic“ izjavila da njihov zajednički život kod oboje podstiče kreativnost.
– Ne bih volela da se zabavljam sa kolegom slikarom, jer bi se tu javilo rivalstvo, preplitale bi se naše kreativnosti, pa bi i stvaralaštvo teško moglo da se odvoji. U Borisovoj i mojoj vezi dve umetnosti se nadopunjuju, ali svako ima svoj smer.
Boris Milivojević tokom svog učešća u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“ pričao je o ljubavi sa izabranicom, te naveo da brak nije neophodan da bi se dvoje volelo.
Da podsetimo, Jana Stojaković završila je Fakultet likovne umetnosti i magistrirala 2009. na univerzitetu u Londonu. Iza nje je veliki broj samostalnih i grupnih izložbi.
– U svom radu izražavam se kroz različite medije, a to su prvenstveno slika, crtež i video. Stilski nadrealni i figurativni, nekada na granici naučne fantastike, radovi su ujedno angažovani kroz društvenu kritiku različitih savremenih fenomena. Socijalna pitanja kojih sam se dotakla u poslednjim projektima uključuju klasne i rodne nepravde, eksploataciju ljudi i životinja, krize i pandemije, probleme ekologije i genetskog inženjeringa. Junaci mojih radova često su žrtve represivnog sistema i duboko problematičnih međuljudskih odnosa. U poslednja tri ciklusa bavim se temom posthumanizma, sa fokusom na ljudskim himerama, ljudima genetički ukrštanim sa životinjama. Brišući granicu između prirodnog i veštačkog, ova transgenična bića preispituju samu ljudskost – piše, između ostalog, na njenom sajtu.
(informer)
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.