Vojvodina je ZASEBNA REPUBLIKA, bićete BEOGRADSKI PAŠALUK: Crnogorski RASPOP UDARA NA SRBIJU bez IMALO SRAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vojvodina je ZASEBNA REPUBLIKA, bićete BEOGRADSKI PAŠALUK": Crnogorski RASPOP UDARA NA SRBIJU bez IMALO SRAMA!

Mitropolit kanonski nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve poručio je Srbiji da se bavi Vojvodino, jer je to zasebna republika

Mitropolit kanonski nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo (Miraš Dedeić) ocenio je da je Republika Srpska veštačka tvorevina i da bi Bosna i Hercegovina trebalo da bude celovita, "kao što je nekada bila".

- Nema države u državi. Jer s takvom republikom i takvom politikom u BiH narodi će uvek biti na gubitku. Niko ni s kim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa će zarasti i staze kojima prolaze. Uvek će biti ta mržnja. Nadam se da će doći do ujedinjenja - istakao je Dedeić.

Srbima u Srbiji poručujem, dodaje, da se ne bave Bosnom, nego onim što je dobro za narod i Evropu.

- Bolje je Srbiji da misli o Vojvodini, da vide kako će rešiti to pitanje. Jer, kako ja to vidim i kako se ljudi ponašaju u Novom Sadu, to je neka zasebna republika u sklopu Srbije, a da li će to tako ostati, neka povedu i o tome računa - rekao je Dedeić.

Kako je zaključio, ako se to desi, Srbija će se svesti na prostor Beogradskog pašaluka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDALOZNO! OPASNE PROVOKACIJE MIRAŠA DEDEIĆA: Republika Srpska je veštačka tvorevina! Srbija bolje da pazi na Vojvodinu, ostaće im samo Beogradski pašaluk!

Izvor: Kurir, 20.Jan.2019

Mitropolit kanonski nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo (Miraš Dedeić) ocenio je da je Republika Srpska veštačka tvorevina i da bi Bosna i Hercegovina trebalo da bude celovita, "kao što je nekada bila".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.