Vojska prodaje 22  kompleksa  i jednu komandu - pet u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska prodaje 22 kompleksa i jednu komandu - pet u Novom Sadu

Srbija je ponudila na prodaju 22 vojna kompleksa koji nisu neophodni za funkcionisanje vojske a naskuplji je Carina u Smederevu koji je ponuđen za 2,4 miliona evra, objavila je danas Republička direkcija za imovinu.

Na više od 18 hektara Carina ima 14 objekta a kao i druga ponuđena imovina prodaje se u viđenom stanju.

Među ponuđenima je još i pet vojnih kompleksa u Novom Sadu, po dva u Leskovcu i Beogradu, kao i državna imovina u Aleksincu, Beloj Crkvi, Mladenovcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Valjevu, Vršcu, Zaječaru, Knjaževcu, Nišu, Somboru, Surdulici i Užicu.

Ovi vojni centri bili su skladišta, klubovi vojske, vežbališta, kasarne a ponuđena je i jedna komanda. Neki od njih ponuđeni su po sniženim cenama a pismene ponude zainteresovani mogu podneti u roku od 15 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prodaju se VOJNI KOMPLEKSI širom Srbije: Pogledajte za koliko novca možete kupiti CELU KASARNU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019

Srbija je ponudila na prodaju 22 vojna kompleksa koji nisu neophodni za funkcionisanje vojske a naskuplji je Carina u Smederevu koji je ponuđen za 2,4 miliona evra, objavila je danas Republička direkcija za imovinu...Na više od 18 hektara Carina ima 14 objekta a kao i druga ponuđena imovina prodaje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.