Vojska Slovenije pomaže u zaštiti granice sa Italijom

Izvor: Danas, 21.Jul.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska Slovenije pomaže u zaštiti granice sa Italijom

Slovenija će u od ponedeljka uključiti 35 vojnika u zaštitu granice s Italijom od ilegalnih migracija, objavili su u danas slovenački mediji. Članak Vojska Slovenije pomaže u zaštiti granice sa Italijom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovenačkoj policiji vojska pomaže na granici

Izvor: B92, 21.Jul.2019

Slovenija će od ponedeljka uključiti 35 vojnika u zaštitu granice s Italijom od ilegalnih migracija...Ovo su objavili slovenački mediji pozivajući se naslovenačko Ministarstvo odbrane...Na područje Kopra, gde je poslednjih nedelja primećen veći ilegalni priliv migranata, a na zahtev policije,...

Nastavak na B92...

Slovenačkoj policiji od danas vojska pomaže na granici

Izvor: Blic, 22.Jul.2019, 00:33

Slovenija će od danas uključiti 35 vojnika u zaštitu granice s Italijom od ilegalnih migracija, objavili su slovenački mediji pozivajući se na slovenačko Ministarstvo odbrane.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.