Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Nov.2020, 18:15

Vojno zdravstvo u Srbiji jače za 136 medicinara

Ministar odbrane Srbije, Nebojša Stefanović, uručio je danas u Vojno-medicinskoj akademiji rešenja o prijemu u službu na neodređeno i određeno vreme u Upravi za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane.

Ministarstvo je saopštilo da je primljeno 136 medicinskih tehničara, lekara, farmaceuta i drugih medicinskih radnika.

Od toga će u Vojno-medicinskoj akademiji raditi 90, a ostali u drugim vojno-medicinskim ustanovama.

Stefanović je istakao da je vojno-medicinska >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zaštita u službi svih građana Srbije: "VMA danas radi 24 sata. Možete doći u svakom trenutku i obratiti se za pomoć vrhunskim lekarima koji će se boriti da vas izleče i da vam pomognu".

Ministar je naglasio da je VMA "jedan od stubova i oslonaca ne samo vojnog zdravstva, već zdravstva u Srbiji uopšte".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vojno zadravstvo dobilo novih 136 medicinara

Izvor: Danas, 13.Nov.2020

Ministar odbrane Srbije, Nebojša Stefanović, uručio je danas u Vojno-medicinskoj akademiji rešenja o prijemu u službu na neodredjeno i odredjeno vreme u Upravi za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.