Izvor: Kurir, 25.Avg.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojni posmatrači OEBS-a stižu u Gruziju

BEČ, 25. avgusta (Tanjug) - Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju počela je, u skladu sa nedavnom odlukom Stalnog saveta te organizacije, da povećava broj svojih vojnih posmatrača u misiji u Gruziji. Kako je saopšteno u bečkom sedištu OEBS-a, šest vojnih posmatrača iz Finske, Francuske i SAD razmešteno je proteklih dana u Gruziji, gde je ranije stacionirano osam posmatrača. Vojni posmatrači treba da nadgledaju primirje u Gruziji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vojni posmatrači OEBS-a stižu u Gruziju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2008

BEČ - Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju počela je, u skladu sa nedavnom odlukom Stalnog saveta te organizacije, da povećava broj svojih vojnih posmatrača u misiji u Gruziji...Kako je saopšteno u bečkom sedištu OEBS-a, šest vojnih posmatrača iz Finske, Francuske i SAD razmešteno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.